snow

Sunday, 27 May 2012

Ape Kejadah Semua Nie. tak paham lah aku!! cm gampang je bnde nie smue. seriuss!!!

okey serius aku terkejut td!! bukak fb tngok lh pic die tibe2 tengok td ade pic die scrinn kn!! talk to jesus x ke bangang bnde nie??? nie web die tp x leh nk bkak lh. aku bace smue yee td.perhhhh!! memang cm gmpang ----> whttp://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.chataboutjesus.com%2F&h=tAQFlKpuqAQEkke_7rYsIIAFkwqe9GUldre0yEfI6hYh3C  !! x ke bangang bnde nie!!! serius macam gampang sehh!!  kepale hotak lh. bnde nie pon ade kn skrag. and bdak tuhh try lah and die ckp klau x kuat iman jgn gatal2 nk try bnde tuh. uhhh???? kau tau x klau kau try bnde nie klau tersilap langkah kau kemungkinan boleh goyang iman kau tau!!! adoiii jgn lh gatai2 nk try. tau lh korg nk test je nk tngok ape bnde tuh ckp kn.tp jgn lh smpai cm tuh sekali bahaye giler kot!! sedihh gilerr. bnde cm nie pon boleh wujud yg lg sedih yee org melayu plak tuh jmpe web bodoh nie pastu try chat!! pehhghhh memang terbaik lh kn??? t-.-t what the hell btol lh!! pemainan nie!!

aku x tau lah mane die dpt bnde bodoh nie. umat islam plak tuh yg gatal cube bnde nie!! memang intenet bahaye lah skrg mudah2an kite smue x terpesong lah iman 

ini doa ketetapan hati kite!! moge2 dgan amal ayt nie kite boleh teguh kn hati kite 

ini ade lagi satu ayat aku nk share!! bak kate org putih sharing is caring, aku wat nie untuk kite smue. agar hati dan iman kite tidak goyang atau pun terpesong dri agama islam. amin

No comments:

Post a Comment