snow

Thursday, 24 May 2012

Sambut Befday Mak kat Rumah jee!!huhu

okey cam biase lh kite org selalu yee smbot befday kat rumah jee. tp klau kite org rajin, mungkin akn smbut dkt KFC selalu yee lh!! nie gmbar kite aku tngkap. sikit je aku tngkap sb mak aku nie pemalu skit org yee so skit je lh gmbar yee!! yg bnyak gambar aku gan abg aku. aiii maklom lah aku gan abg aku nie suke beno begambo yee kn.hahha.!! maaf lh yee klau bnyak gmbar kami!! sape pnye hari jadi pon aku x tau lh.

kecik je kek kami nie. x semegah mane pon haha!!

nie lah mak aku. kecik molek je orgnya!! cun kan mak aku.hehe

okey mamat nie memang melampau smue kek die nk sebat.haha nie name yee kebulur bang!!haha

okey wat permintaan skrg. aku harap aku dpt kerete vios satu haha!! berangan2 rahi ayam cm nie lah

haha!! amek bau dulu pastu baru mkan.haha

nie name yee kebulok!! same je perangai gan abg yee. dh kate pon adk beradik kn.haha

nak amek lah sye x nk pon.hhuuhu. sharing is cariing cewahh!!

sebenar yee gambar nie x de motif pon saje gedik nk ltak dp dlm fon x berape nk nmpak lh!!

family aku skit je ahli keluarge yee!! 5 org je keseluruhan yee!! skit kn!! tp aku still bersyukur sb di lahir kn ahli keluarge nie!! aku dpt abg yg syg adk beradik die. aku dpt emak yg pandai masak yummyy!!. aku dpt adk yg sebijik muke aku waktu kecik and comell dan yg paling aku bersyukur aku dpt seorg ayh yg bertanggungjawab , penyayang yg sentiase memberi sokongan dkt aku.!! yeahh aku mang ank ayah so WHAT!!! haha!! ank ayh brutal okey.haha

No comments:

Post a Comment