snow

Tuesday, 21 May 2013

Broken My Heart

Ya Allah!! sakit yee hati ini YaTuhan ku. kecewa hati aku malam nie bila org yang kita tunggu dan mengharap dia masih menyanyagi kita lagi telah pon memyukai dan mennugu orang lain dalam hidup dia :(
hanya Engkau sahaja yang tahu Ya Allah bertaha berkecai yee hati aku malam nie!! knapa mesti malam ini!! esk aku akan test jpj last2 tngk status dia komen dia dgn kawan2 membuat kan hati aku sakit perit dan kecewa.. selama ini aku hanya bertepuk sebelah tangan sahaja :'(

tak apa lah aku tak ada hak nak memaksa hati seseorang untuk mencintai aku.
aku harap gadis tuh dapat menggembirakannya.. aku redha klau ini yg terjadi mungkin semua nie ada hikmah yee yg amat berharga bagi diri aku

Aku percaya setiap yang terjadi dalam diri kita sama ada yang baik atau pun buruk pasti ada hikmah disebalik nya, dan setiap yang dirancan oleh Allah tidak pernah sia-sia, cuma kita yang sebagai manusia ini sahaja selalunya merancang benda yg sia-sia!!

tak pe lahh awk.. klau awk suka kn gadis tuh pergi lahh dekat dia.. sya tak kisah wlaupun hati ini.. ehmm!! :(
awk berhak untk mendapatkn dirinya kn!! awk menunggu agar dia tegur awk??? ehmm!! saya harap gadis yg dimaksd kn awk itu akn tegur awk mlm nie dn baca setatus awk itu!!  :')

Now I'm Realized Who I'm In Your Eyes!!
 Thank a lots :')

Monday, 20 May 2013

TEST JPJ 22/5/2013 (RABU)

Arhhhh!!! seram yee hari rabu nie ada test jpj lesen kereta!! cerita yee aku memang tak ada confident langsung!! aku hanya tawakal je lahh!! tapi secara jujur yee aku tak ingat langsung jalan a dan b!!
memang giler kn aku..haha!! aku agak kecewa sikit lahh sebab cikgu yg ajar aku tuhh tak bagi tumpuan sepennuh yee dkat aku!! im really disadppointed with him I though he will teach me veryy well but!1 ehmm

yang aku gabra sangat yee adalah aku tak pernah bawak kereta viva takot gilerr nnti aku dapat kereta viva waktu test jalan raya cerita yee memang aku tak tau nk buat macam mne haha!! what can i do??
i will try my best pass orr not !! itu cerita belankang takbie..haha!! boleh ke aku lulus jpj nie wehhh?/
gilerr dohh!! bolehh ke aku lulus  ehmm!1 :( akuu tak tau lahh aku mnyak pon susah nak balance.. tak pandai tukar gear!1 aku tak tau lahh citerr kn

belomcerita bukit, 3 penjuru yg susah nak mamppus  tuhh dengan paking yg macam giler lagi tuhh!! rasa stresss lahh what the shame off mee!! errrr!!!

ape pon rabu nie tengok je lahh ape yg aku dapat sama ada dapat lesen p atau repeat!!! astagfirullah al-azim
aku tak tau lahh nk ckp ape yg pntg aku dh berusaha ptg tadi tawakal jee lahh!! ehmm!1
insaallah  :D

Monday, 25 February 2013

SERONOK BERMANDI MANDA DGAN KAWAN2





SEBENAR YEE BNYAK LAGI GMBAR TP MLAS NK UPLOUD APE PON HARI TUHH MEMANG HAPENNING HABIS I LIKE

I HATE YOUU!!!

aku benci sem 2.. duduk dalam umah sewa nie dh mcm tngah beperang dingin dh aku tngok.. masing2 dok kutuk msg2.. bgos sgt lahh tuhh.. at list aku kutuk kau x de lah aku nk update dkat dlm fb pasal perangai kau tuhh.. tapi kau tuhh kurang ajar kan.. aku x cari masalah kat kau.. kau plak nak cari masalah kat aku.. kau pikir kau hebat sangat lahh keee!!! bajet macam malaikat, tapi manusia bertopengkan setan.. 

beragak lah nk kutuk, perli aku dgn kawan2 aku dlm fb pon.. nie berturut2.. berpakat plak korg 3 kepala nk update status bodoh tambah lagi bangang korang tuhh.. nmpak sgt hati korang tuhh busuk dekat kita org kan.. salame nie kita org x cari psal pon dgan korg nak bebaik dgan korg.. aku bangi coklat dkat korang.. tp korang bagi taik kat aku.. cm haram jee perangai kau kn.. heishhh.. sakit plak hati ini..hahha

x pe lahh klau korang nak update status update lahh sampai lebam.. bila dah lebam, bengkak dh busuk pegi lahh cuci hati korang dengan clorok bg wangi bersih sikit.. jgn ada hasrat dengki tuhh lagi yee..
aku pon x sempurna jugak.. bnyak wat salah.. aku tahu salah aku dekat korang.. tp aku x de pon nak balas dendam dekat korg dgan update status psal korg.. pikir lah sikir perasaan orang nie.. aku bukan yee BINATANG yang boleh kau sakiti.. aku  nie MANUSIA kau tau tak????

entah lahh aku malaz nak layan perangai korg niee.. lantak hang lah nak buat ape ponn.. KESAH PLAK AKU DENGAN KORANG!!! hahaha
janji sem 3 nie aku nk berambus dari umah niee.. x nak aku duduk umah nie wat sakit hati jee. baik  aku angkat kaki.. lpas nie klau korg nk kutuk aku lagi.. di persilakan.. sikit pon tak dak HERAN SAMA LUU!!! 
GO DIE LAHH WEIII!! dahh lama aku x ckp bnde bukan2 tapi korg mang suka menguji tahap kesabaran aku niee..
if you give me AND you will get back!!!

Thursday, 14 February 2013

testt..testt.. habiss lahh akuu kalii nieee... hancusss

minggu depan dah ada test dengan quizz habis lahh akuu sehhh!!! buku pon x baca lagii.. hadoii...
tambah2 lagi lawww.. lagilahh kantoi nak buat nyeee!!! dahh lahh enreprenuer susah nak mampuss.. x tau lahh ape kuputusan aku nntii..; arrgghhhh setresss nyeee arii nieeee...

Friday, 8 February 2013

PoWer Of LoVe

Bismillah Hirahman Nirahimm. pembuka cerita aku hari ini!!

ini lah yang dikatakan "power of love" and "the First Love"
ehmm!! malam nie hati aku,minda aku, fikiran aku ayik terbayang dekat dia jeee.. bukan niat aku untuk mengigatinya tetapi perasaan rindu dan sayang ini telah Allah campakkan ke dalam hatiku pada malam ini.

kadang-kadang bila aku cakap sesuatu atau dengar lagu dan buat sesuatu perkara pasti secara tidak sengaja aku akan teringat akan diri dia. ada perkataan yang selalu dia gunakan, aku guna, yang membuatkan aku teringat pada dirinya. sedih rasanya bila perkatan itu tidak lagi kita dengari dari orang yang kita sayang bukan???

ianya memang sakit. cinta,rindudan juga rasa sayang bukan lah sesuatu perasaan yang bolehh kita jangkakan.. 

aku cuma ingin luahkan malam ini bahawa  aku amat merindui dirinya pada malam ini dan
bertuahh lahh aku jika malam ini dia juga merindui aku seperti mana aku merinduinya.jika kita di beri peluang sekali lagi  ingin saya mendengar satu ungkapan  yang telah lama saya nantikan selama daripada awak Mr.F_ _ _ _ L.

Thursday, 24 January 2013

Bila Kita Rasa Apa Yang Kita Rasa, Pasti Orang Itu Akan Rasa Apa Yang Kita Rasa

 bismillah hirahman nirahim pagi hari nie ada seorang lelaki yg amat aku sayangi menghantar chat di facebook
agak terkejut bila laki yg selama nie aku mennungu khabar berita yee hantar chat mntak no aku balik sejak sekian lama x berhubung..
sebenar yee aku mlaz nk reply chat dia.. tp mlm nie aku baru je nk antar reply blekk.. tngok2.. lelaki tuhh antar haii bnyak kali.. haha!! terkrjut sekejap sb aku ingat kn dia x on9 rupa2 yee dia on9..
aku tnye kwn aku nk bg no ke x!! member aku ckp bg lahh no dkt diaa.. tapi mlm nie mgkn Allah memberi sedekit naluri hati ku agar tidak memberi no aku.. dh bnyak kali dia asik ilang kn no aku.. selalu yee aku msti akn bg.. tp kali nie Allhamdulillah Allah beri kekuatan hati ku agar tidak beri no tuh kepada dia..

tipu lahh klau aku kata yg aku x sayang dkt dia!! sebenar yee aku syg sgt dekat dia.. aku teringin sgt nk bg no aku dekat dia tapi bila ingat balik ape yg dia buat dekat aku rase sakit hati nie!!! aku nk dia rase ape yg aku rase selama ini,, menunggu dia macam orang gila...

I always thinking about u.. but u??? I know u never ever thinking about me right???
You always in my mind. but How about you??? it's that you remember me like I remember you??
You know  Fa_ _ _ L I never forget about you. I really hope that you are the one and the last man that i Love. It's mean I want you to be my husband.. ehmm!! sound like annoying right??? I'am very stupiq cause fall in love with some guy that never love me like I'am love him!! 

I really HOPE one day Allah give me the answer about what actually in mind you Fa_ _ _L.
 hOW can I know that he love me??
how can i know he miss me??
how can I know that he seriouslly in  this our relationship??
How Can I Know Thiss???
should I Ask Him??
And..
I Know what he Answer.
And 
The answer is " No Comment"
It's mean.." He never answer My Questions!!"

I Hope One Day You Realize That I'am The One Girl That Always Support You and Pray For You :')
And At The Time Went You Try To Come Back In My Heart For The Second Time..
I Want Tell You That It's Never Happen.
Because..
At The  Time My Heart Not For You Anymore.