snow

Monday, 25 February 2013

SERONOK BERMANDI MANDA DGAN KAWAN2





SEBENAR YEE BNYAK LAGI GMBAR TP MLAS NK UPLOUD APE PON HARI TUHH MEMANG HAPENNING HABIS I LIKE

I HATE YOUU!!!

aku benci sem 2.. duduk dalam umah sewa nie dh mcm tngah beperang dingin dh aku tngok.. masing2 dok kutuk msg2.. bgos sgt lahh tuhh.. at list aku kutuk kau x de lah aku nk update dkat dlm fb pasal perangai kau tuhh.. tapi kau tuhh kurang ajar kan.. aku x cari masalah kat kau.. kau plak nak cari masalah kat aku.. kau pikir kau hebat sangat lahh keee!!! bajet macam malaikat, tapi manusia bertopengkan setan.. 

beragak lah nk kutuk, perli aku dgn kawan2 aku dlm fb pon.. nie berturut2.. berpakat plak korg 3 kepala nk update status bodoh tambah lagi bangang korang tuhh.. nmpak sgt hati korang tuhh busuk dekat kita org kan.. salame nie kita org x cari psal pon dgan korg nak bebaik dgan korg.. aku bangi coklat dkat korang.. tp korang bagi taik kat aku.. cm haram jee perangai kau kn.. heishhh.. sakit plak hati ini..hahha

x pe lahh klau korang nak update status update lahh sampai lebam.. bila dah lebam, bengkak dh busuk pegi lahh cuci hati korang dengan clorok bg wangi bersih sikit.. jgn ada hasrat dengki tuhh lagi yee..
aku pon x sempurna jugak.. bnyak wat salah.. aku tahu salah aku dekat korang.. tp aku x de pon nak balas dendam dekat korg dgan update status psal korg.. pikir lah sikir perasaan orang nie.. aku bukan yee BINATANG yang boleh kau sakiti.. aku  nie MANUSIA kau tau tak????

entah lahh aku malaz nak layan perangai korg niee.. lantak hang lah nak buat ape ponn.. KESAH PLAK AKU DENGAN KORANG!!! hahaha
janji sem 3 nie aku nk berambus dari umah niee.. x nak aku duduk umah nie wat sakit hati jee. baik  aku angkat kaki.. lpas nie klau korg nk kutuk aku lagi.. di persilakan.. sikit pon tak dak HERAN SAMA LUU!!! 
GO DIE LAHH WEIII!! dahh lama aku x ckp bnde bukan2 tapi korg mang suka menguji tahap kesabaran aku niee..
if you give me AND you will get back!!!

Thursday, 14 February 2013

testt..testt.. habiss lahh akuu kalii nieee... hancusss

minggu depan dah ada test dengan quizz habis lahh akuu sehhh!!! buku pon x baca lagii.. hadoii...
tambah2 lagi lawww.. lagilahh kantoi nak buat nyeee!!! dahh lahh enreprenuer susah nak mampuss.. x tau lahh ape kuputusan aku nntii..; arrgghhhh setresss nyeee arii nieeee...

Friday, 8 February 2013

PoWer Of LoVe

Bismillah Hirahman Nirahimm. pembuka cerita aku hari ini!!

ini lah yang dikatakan "power of love" and "the First Love"
ehmm!! malam nie hati aku,minda aku, fikiran aku ayik terbayang dekat dia jeee.. bukan niat aku untuk mengigatinya tetapi perasaan rindu dan sayang ini telah Allah campakkan ke dalam hatiku pada malam ini.

kadang-kadang bila aku cakap sesuatu atau dengar lagu dan buat sesuatu perkara pasti secara tidak sengaja aku akan teringat akan diri dia. ada perkataan yang selalu dia gunakan, aku guna, yang membuatkan aku teringat pada dirinya. sedih rasanya bila perkatan itu tidak lagi kita dengari dari orang yang kita sayang bukan???

ianya memang sakit. cinta,rindudan juga rasa sayang bukan lah sesuatu perasaan yang bolehh kita jangkakan.. 

aku cuma ingin luahkan malam ini bahawa  aku amat merindui dirinya pada malam ini dan
bertuahh lahh aku jika malam ini dia juga merindui aku seperti mana aku merinduinya.jika kita di beri peluang sekali lagi  ingin saya mendengar satu ungkapan  yang telah lama saya nantikan selama daripada awak Mr.F_ _ _ _ L.