snow

Monday, 20 May 2013

TEST JPJ 22/5/2013 (RABU)

Arhhhh!!! seram yee hari rabu nie ada test jpj lesen kereta!! cerita yee aku memang tak ada confident langsung!! aku hanya tawakal je lahh!! tapi secara jujur yee aku tak ingat langsung jalan a dan b!!
memang giler kn aku..haha!! aku agak kecewa sikit lahh sebab cikgu yg ajar aku tuhh tak bagi tumpuan sepennuh yee dkat aku!! im really disadppointed with him I though he will teach me veryy well but!1 ehmm

yang aku gabra sangat yee adalah aku tak pernah bawak kereta viva takot gilerr nnti aku dapat kereta viva waktu test jalan raya cerita yee memang aku tak tau nk buat macam mne haha!! what can i do??
i will try my best pass orr not !! itu cerita belankang takbie..haha!! boleh ke aku lulus jpj nie wehhh?/
gilerr dohh!! bolehh ke aku lulus  ehmm!1 :( akuu tak tau lahh aku mnyak pon susah nak balance.. tak pandai tukar gear!1 aku tak tau lahh citerr kn

belomcerita bukit, 3 penjuru yg susah nak mamppus  tuhh dengan paking yg macam giler lagi tuhh!! rasa stresss lahh what the shame off mee!! errrr!!!

ape pon rabu nie tengok je lahh ape yg aku dapat sama ada dapat lesen p atau repeat!!! astagfirullah al-azim
aku tak tau lahh nk ckp ape yg pntg aku dh berusaha ptg tadi tawakal jee lahh!! ehmm!1
insaallah  :D

No comments:

Post a Comment